KOLEKSI SOALAN STPM PERCUBAAN PENGAJIAN PERNIAGAAN

KOLEKSI SOALAN PENGAJIAN PERNIAGAAN STPM

2009 – 2012

Kepada semua guru , pelajar dan pengunjung Anjung saya ini, saya ucapkan terima kasih atas kunjungan kalian dan tujuan saya supaya kita dapat berkongsi maklumat dan bahan.Niat saya satu, memudahkan kita, guru dan pelajar kita menimba ilmu. Jadi dalam merealisasikan hasrat itu saya berharap sangat sesiapa yang mempunyai bahan berkaitan dengan 946 Pengajian Perniagaan STPM ini dapat berkongsi dengan saya untuk hebahan. Segala Hak Cipta Kalian Terpelihara. Kepada guru-guru PP yang menyumbang saya ucapkan terima kasih.

SOALAN TRIAL 2009

SOALAN TRIAL 2010

TRIAL PP 2012

  1. Terima kaish banyak2… ^^

  2. terima kasih …
    harap sy dpt A utk pp
    salam~

      • sir, saya seorang guru baru mengajar Pengajian perniagaan 1. Boleh tak saya dapatkan cara yang paling mudah untuk mendownloadkan nota-nota di sini supaya dapat berkongsi bersama pelajar saya. selain itu, boleh tak saya dapatkan juga panduan semakan kertas 1 ini yang standard

  3. sollehan bin tambay

    trima kasih bnyak2

  4. tQ MAKLUMAT YANG BERGUNA DAN BOLEH DIJADIKAN PANDUAN SERTA RUJUKAN…TERUTAMA GURU BARU MCM SAYE..

  5. Ada jawapan untuk Soalan Trial 2009 ? Mana-mana negeri?

  6. Bleh x bg skema jwapan untuk soalan percubaan negeri johor 2009?

  7. puteri nabila

    sy ingin bertanya bagaimana nak membahagikan 9
    markah untuk soalan pp2 ini..”huraikan bagaimana faktor persekitaran dan faktor individu menjadi punca berlaku jenayah kolah putih”

  8. ASLKUM,
    SOALAN PP TRIAL PERLIS ADE KE AK ERKK????

  9. terima kasih cikgu… harap saya dpt wat yg terbaik untuk paper pp1..

  10. WOWW,,,like this link….tq for d sharing..:D
    wish me gudlck for stpm…;)

  11. amin~ hope dpt excellent pp stp nti..^^

  12. thanx…hopefully we can success in dz subjct..chaiyo2…

  13. terima kasih sgt2 ya.. act, saya pernah ambik stpm 2011. tp pengajian am bg mslh, yg lain ok. so sy nk ambik thn nie.. hope dpt yg t’baik la.. amin..

  14. its a gud note 4 me stdy

  15. soalan sebenar pengajian perniagaan stpm 2011 ade tak

  16. baru perasan ada blog ini. bagus…………………….

  17. MiZan Talaha Facebook

    plllzz cikgu upload 2012 pyew ,,,

  18. 2012??

  19. cikgu boleh x saya dapatkan soalan percubaan negeri 2012 bagi pengajian perniagaan

  20. trial 2012….harap diada kan

  21. boley x sy nk soalan percubaan pp1 2012 negeri pulau pinang….??
    puaz carik tp x jumpe…..plezzz

  22. trial 2012 xde k

  23. mana nie 2012 punya???
    uhu dah lama saya tunggu2 tak muncul2 :(
    harap nanti ada lah yer secepat mgkin kalau blh..
    apa2pun thanks sebab adakan blog niey :)

  24. Terima kasih,sangat membantu^^

  25. salam, harap dapat upload koleksi pp kertas 2 2012

  26. tq cikgu.

  27. terimakasih lah kerana ada insan yang sudi menderma. halalkan..lain kali saya upload lah apaja yg ada. Saya ni betul tak pernah kursus pemarkahan PP

  28. susah btol nk dptkn soaln n skema tgnu nih,, tp mujur dh dpt,, thankss,, arap dpt excellent utk pp1 sbb pp1 salu dpt marks y rndah,,

  29. tlg masuk kn soalan pp2 dan pp1 negeri lain,,sya amat memerlukn
    trme ksh
    smoga allah mbls jasa ckgu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 349 other followers

%d bloggers like this: